تبلیغات
یک مادر و هزاریک تجربه - طرز تهیه شیرینی های قلبی برای روز عشق
یک مادر و هزاریک تجربه
دوشنبه 26 بهمن 1394

طرز تهیه شیرینی های قلبی برای روز عشق

دوشنبه 26 بهمن 1394

نوع مطلب :آشپز باشی، 
نویسنده : گیتی قدسی


شیرینی مخصوص روز عشق طرز تهیه شیرینی قلبی شکل,نحوه پخت شیرینی روز عشق,طرز تهیه شیرینی مخصوص روز عشق,مواد لازم برای شیرینی قلبی شکل,نحوه پخت انواع شیرینی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,طرز تهیه بیسکویت های روز عشق

یک نت ـ طرز تهیه شیرینی های قلبی برای روز عشق

این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، هستند.

مواد لازم :
 کره     125 گرم
 خاکه قند      85 گرم
تخم مرغ     1 عدد
آرد     300 گرم حدود 2 پیمانه
وانیل     1/2 ق چ
گلاب     1/2 ق چ
پودر کاکائو     2 ق غ
رنگ قرمز     به مقدار لازم

 

قالب قلبی شکل ؛ دو عدد سایزهای 7 و 3 سانتیمتری

طرز تهیه :
کره نرم را به همراه خاکه قند با کمک همزن بزنید تا مخلوط پوک و کمرنگی شود و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط درست شده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.
به یکی از کاسه ها وانیل بزنید و به یکی رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنید و آخری را ساده نگهدارید که بعدا به آن آرد به همراه کاکائو بزنید.

آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بریزید و برای آرد کاکائویی دو ق غ از آرد بردارید و به جای آن پودرکاکائو بزنید و الک کنید.
آردها را جداگانه به مایه های وانیل و گلاب اضافه کنید و به آخری هم آرد کاکائویی بزنید تا سه خمیر با سه رنگ متفاوت داشته باشید صورتی ، سفید و کاکائویی .

می توانید داخل کاسه همزن و با سر پدال اینکار را انجام بدهید و هربار کاسه را بشویید و مجددا با خمیر بعدی کار کنید یا اگر Flat-bladed دارید وسیله مخصوص مخلوط کردن خمیر تارت و پای؛ با آن مواد را مخلوط کنید.
مقدار آرد بسته به فصل سال و مقدار رطوبت ممکن است کم و زیاد شود پس یک باره همه آرد را نریزید که خمیر خشک شود.
این خمیر نیاز به استراحت ندارد و می توانید بین دو کاغذ روغنی یا کاغذ و سلفون آن را باز کنید و قالب بزنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.
خمیر را باز کنید و با قالب بزرگ قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید و داخل سینی با قالب کوچکتر قالب بزنید و با یک چاقو لبه گرد یا اسپچولا قلب کوچک را در بیاورید و جایگزین قلب کوچک بیسکویت رنگ دیگه بگذارید.
اگر قلب کوچک را نتوانستید سالم در بیاورید ؛ جداگانه قالب بزنید.
بیسکویتها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید و بعد از دقیقه ۸ جهت سینی را داخل فر عوض کنید و سینی را بچرخانید.




Dedra
جمعه 17 آذر 1396 05:34 ب.ظ
Link exchange is nothing else except it is only placing
the other person's web site link on your page at suitable
place and other person will also do similar in support of you.
How can you heal an Achilles tendonitis fast?
پنجشنبه 23 شهریور 1396 04:54 ب.ظ
Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd
ask. Would you be interested in trading links or maybe guest
authoring a blog post or vice-versa? My website
addresses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other.
If you might be interested feel free to shoot me an email.
I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!
How do you treat a sore Achilles tendon?
دوشنبه 30 مرداد 1396 02:03 ب.ظ
When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me
when new comments are added- checkbox and from now
on whenever a comment is added I receive 4 emails with the
same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service?
Thanks!
How do I stretch my Achilles tendon?
دوشنبه 16 مرداد 1396 04:04 ب.ظ
Excellent write-up. I absolutely appreciate
this site. Keep writing!
Malissa
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:15 ق.ظ
I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no
one else know such detailed about my problem. You're incredible!
Thanks!
Pearl
شنبه 23 اردیبهشت 1396 09:40 ب.ظ
Thank you for the auspicious writeup. It if truth be told was once a amusement account it.
Look complex to more introduced agreeable from you! By the way, how could we keep in touch?
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 06:53 ب.ظ
Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I'll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
I will certainly comeback.
محدثه جون
یکشنبه 19 اردیبهشت 1395 04:13 ب.ظ
سلام
خوبین؟؟
چ خبرا؟؟
منم خوبم
راستی من از این شیرینی ها خوشم اومد ... مرسی...
یادت نره سر بزنی.. خخ
بای
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر