یک مادر و هزاریک تجربه
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من


 

طرز تهیه: سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.( تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.) 

 

در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.

تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر  آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.

فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید. آب فیله ها که کشیده شد ، آنها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 15 تا 20  مواد قلیه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

بعد از این مدت خورش را در ظرف مورد علاقه تان بکشید و همراه با برنج سرو کنید.

 

 





نوع مطلب : آشپز باشی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 6 تیر 1395





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی


آرزوهای دست نیافتنی


عکس و ترفندستان

خرید گن لاغری تبادل لینک




کیف پول آلوما والت

فتوکده | طراحی کارت پستال و کارت ویزیت 

مرغ عشق نایین

کدشو بزارید تو وبتون

قلب شکسته

خرید عینک سه بعدی - خرید اینترنتی عینک سه بعدی اصل دانلود قسمت 10 شاهگوش - دانلود قسمت 10 شاهگوش
حباب ساز جاگل بابل
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات